Dexter'dan Genç Sporcu Memnun'a Destek

Posted by Dexter Ayakkabı 08/09/2018 0 Comment(s)

Dünyanın en zorlu extreme enduro yarışlarından biri olarak kabul edilen Red Bull Sea To Sky 2013, Antalya Kemer'de gerçekleştirilen Plaj yarışıyla başladı.

126 sürücünün katılımı ile gerçekleştirilen büyük organizasyona Dexter sponsorluğunda katılan Sinan MEMNUN, Türk sürücüler arasında ilk sıranın sahibi oldu.

Dünyada sürücüleri deniz seviyesinden 2.365 metredeki bir dağ zirvesine çıkaracak tek yarış olan Red Bull Sea To Sky 2013, 28 Eylül Cumartesi günü Orman Yarışı, 29 Eylül Pazar günü Olympos Dağı Yarışı ile sona erecek.

Organizatörler yarışa katılanların en fazla %30’unun bitirmesini bekliyor. Dexter sporcusu Sinan Memnun'un da hedefi bu yarışı bitiren en iyi Türk sürücü olmak...

Maksimum 6 saat sürüş süresi içinde bitirenler bir Red Bull Sea to Sky Altın madalyası ile ödüllendirilecek. Pazar akşamı binici plaj partisinde Yaklaşık 1.700 metre yükseklikteki ağaç hattına kadar gelebilen yarışçılara bir Gümüş madalya, nehir kısmını aşıp ormanın ilk kısımlarına gelebilen yarışçılara da Bronz madalya verilecek.